Kesäloma 8-21.7

heinäkuu 4, 2013 in Uutiset

Yritämme lomailla 2 viikkoa ajalla 8.7-21.7. Hoidamme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan kiireelliset hommat ja jotta keikat tulee perille kannattaa laittaa sähköpostilla info@sahkotyo.fi

Kesäterveisin,

Patu ja Toni

Sähkölaitteiston kuntotutkijan pätevyys

joulukuu 19, 2012 in Slideshow, Uutiset

Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy on 18.12.2012 myöntänyt Markku Pankalle sähkölaitteiston kuntotutkijan pätevyyden joten jatkossa tarjoamme myös kuntotutkijan palvelut.

Tarjouspyynnöt myös sähköisesti!

toukokuu 20, 2012 in Slideshow, Uutiset

kelan Sähkötyö: Online-tarjouspyynnöt
Jatkossa voitte toimittaa meille tarjouspyyntönne myös sähköisesti ja ottaa myös muissa asioissa yhteyttä sivujemme kautta yksinkertaisen yhteydenottolomakkeen avulla! Vastaamme Teille mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake

PATU-asennus on nyt Kelan Sähkötyö

toukokuu 14, 2012 in Uutiset

Kelan sähkötyö

Yrityksemme nimi vaihtuu, mutta palvelut säilyvät ennallaan. Toivomme uuden nimen kuvaavan paremmin liiketoimintaamme. Tervetuloa siis Kelan Sähkötyön asiakkaaksi!

Nämä sähkötyöt saa tehdä itse

huhtikuu 8, 2012 in Uutiset

Kelan Sähkötyö: Nämä sähkötyöt saa tehdä itseKaikille sähkönkäyttäjille sallitut käyttötoimet

 1. Sulakkeen vaihto.
 2. Valaisimen lampun ja sytyttimen vaihto.
 3. Jännitteettömyyden toteaminen hyväksytyllä jännitteenkoettimella, kun tehdään jokaiselle sähkönkäyttäjälle sallittuja töitä.
 4. Vikavirtasuojakytkimen toiminnan testaus testipainikkeesta.

Kaikille sähkönkäyttäjille sallitut korjaus- ja asennustyöt

 1. Yksivaiheisen jatkojohdon korjaus ja teko.
 2. Sähkölaitteen rikkoontuneen yksivaiheisen liitäntäjohdon ja pistotulpan vaihto.
 3. Valaisimen liitäntäjohdon rikkoontuneen välikytkimen vaihto.
 4. Sisustusvalaisimen liittäminen valaisinliittimellä eli ”sokeripalalla”.
 5. Kiinteässä asennuksessa sokeripalan korvaaminen uuden järjestelmän mukaisella valaisinliitinpistorasialla sekä vioittuneen valaisinliitinpistorasian vaihto.
 6. Valaisinpistotulpan asennus ja vioittuneen tulpan vaihto.
 7. Jännitteettömien pistorasioiden ja kytkimien kansien irrottaminen esim. maalaamisen ja tapetoinnin ajaksi ja rikkoutuneiden kansien vaihto.
 8. Suojajännitteisten laitteistojen (esim. aurinkopaneeli-, lämmitys- tai valaisinjärjestelmät) asentaminen valmistajan tai tavarantoimittajan antamien ohjeiden mukaisesti.
 9. Omaan käyttöön tehtävä sähkölaitteiden kokoonpano esim. elektroniikan rakennussarjasta ja tällaisen laitteen korjaaminen, jos tämä liittyy sähköalan harrastustoimintaan

Kaikille sähkökäyttäjille sallitut muut työt

 1. Omakotitalon antennin asentaminen.
 2. Sähkölaitteiden mekaanisten osien korjaaminen (esim. pesukoneen letkun vaihto) edellyttäen, että laitteen kosketussuojaus, vesisuojaus, jäähtymiseen liittyvät rakenteet, sähkömagneettisiin häiriöihin liittvät ominaisuudet yms. sähköiset ominaisuudet eivät heikenny.
 3. Luotettavasti ja kokonaan jännitteettömiksi tehtyjen sähköasennusten purku.
 4. Kaapeliojan kaivuu ja kaapelin veto maahan. Ennen kaapeliojan peittämistä on sähköalan ammattilaisen todettava, että työ on tehty asianmukaisesti.

Lähde: Tukes

Kelan Sähkötyön www-sivut julkaistu

huhtikuu 3, 2012 in Uutiset

Kelan Sähkötyön www-sivut on nyt julkaistu. Sivuilta löydät perustietojemme ja referenssiemme lisäksi myös tuoreimmat uutiset ja myös tarjouspyynnöt on mahdollista jättää sähköisesti.